Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΠΑΡΑΛΙΕΣ-ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΒΑΛΑ μια απο τις ποιο ομορφες ελληνικες πολεις,μπορεις να καθεσαι για ωρες και να την χαζευεις,πραγματικα ειναι απο τις αγαπημενες μου.Συνιστω ανεπιφυλακτα για οποιον δεν την εχει επισκεφτει να το κανει και να μην ξεχναμε οτι εχει απεναντι και την θασο...αλλη ομορφια εκει.
Λοιπον παμε στις παραλιες τωρα,ξεκιναμε απο ξανθη προς καβαλα οπου βρισκεται η κεραμωτη.Η κεραμωτη ειναι το δευτερο μετα την καβαλα λιμανι απο οπου μπορεις να παρεις το ferry για θασο.Προτεινω οποος θελει να παει στην θασο να παιρνει το ferry απο εκει γιατι η αποσταση ειναι πολυ κοντινοτερη,περιπου 30λεπτα.
ΚΕΡΑΜΩΤΗ


Το ερατινο ειναι μια παραλια μετα την κεραμωτη οχι σπουδαια πραγματα.



ΕΡΑΤΙΝΟ



Η παραλια μπατης βρισκεται σχεδον μεσα στην πολη της καβαλας και ειναι μια καλη κοντινη λυση.

ΜΠΑΤΗΣ BEACH ΚΑΒΑΛΑ

Το παλιο ειναι ενα χωριουδακι μετα την καβαλα στον παραλιακο παλιο δρομο καβαλα-θεσ/νικης εκει βρισκεται και η ομονυμη παραλια.
ΠΑΛΙΟ

Μετα το παλιο, το επομενο παραλιακο χωριο ειναι η ηρακλειτσα, πολλες ταβερνες, καφετεριες bars και μια ομορφη παραλια βρισκεται εκει.

ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ


Μετα την ηρακλειτσα βρισκεται η περαμος το ποιο μεγαλο χωριο,εκει υπαρχει και λιμανι με ferry που επισης πηγαινουν στην θασο(πρινος) και μια αξιολογη τουριστικη υποδομη.

ΠΕΡΑΜΟΣ




Και παμε στην καλυτερη και ομορφοτερη παραλια της καβαλας.Ψιλλη αμμος, καταγαλανα νερα πολυ κοσμος,beach bars και γενικα πολυ τζερτζελο.


ΑΜΜΟΛΟΦΟΙ



ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ

Την μονη παραλια που ξερω την ειχα διαβασει σε ενα site και το ειχα επιβεβαιωσει οτι οντως ετσι ειναι τα πραγματα,αλλα εχουν περασει χρονια απο την τελευταια φορα που πηγα.
Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΙΣΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 46ο ΧΛΜ. , 2 ΧΛΜ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ 90% ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΡΕΣ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΖΕΥΓΑΡΙΑ


Οι αμμολοφοι ειναι ολα τα λεφτα,το μονο μειονεκτημα ο πολυς κοσμος,προσοχη μην
την προσπερασετε γιατι δεν φαινεται απο τον δρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου